Forum GelderlandPraat, denk en doe mee
Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

De nieuwe commissaris van de Koning

Welke profielschets zou jij maken? Deelname is niet meer mogelijk. De profielschets wordt nu opgemaakt.

De provincie Gelderland zoekt een nieuwe commissaris van de Koning. De huidige commissaris, Clemens Cornielje, stopt per 1 februari 2019 met zijn werkzaamheden. Provinciale Staten (PS) willen graag  van jou weten waaraan de nieuwe commissaris van de Koning moet voldoen.

Als je de enquête over de profielschets invult, maak je kans op een kennismaking met de nieuwe commissaris. Onder alle mensen die de enquête invullen worden er begin 2019 tien uitgeloot voor een kopje koffie met de nieuwe commissaris van de Koning. Daarnaast geven we 5 exemplaren weg van het boek 'Van pottenkijker tot boegbeeld. 200 jaar Gelderse Commissarissen van de Koning(in)'

Deelnemen

8  reacties

Robert Jan Jonker 15-08-18 om 20:15

Het is tijd voor een vrouw . En we moeten haar kunnen kiezen.

Sylvie Uenk 15-08-18 om 8:33

Zou mooi zijn als jullie het bericht over de inspraak plaatsen op de website van provincie gelderland onder info over de commissaris van de koning. Zo is het beter vindbaar via google

Forum Gelderland 02-08-18 om 10:24

@Cees: We vragen om een registratie zodat per emailadres de enquête maar 1x ingevuld kan worden. Ik vind dat je goede suggesties aangeeft. Heb je gezien dat de laatste vraag een open vraag is waar je je ideeën kwijt kan? We lezen ze graag!

Jasmijn - Team Forum Gelderland

Cees Lansbergen 01-08-18 om 19:44

Wat een waardeloze enquete, allemaal open deuren waar het antwoord van velen gelijk zal zijn. Ook nog inloggen en password aanmaken belachelijk.
Ik mis bijv: de politieke kleur, de achtergrond van de man/vrouw, wat is de voorkeur man of vrouw, de ambitie, jong of oud, ervaring meer dan alleen de vraag of hij/zij ervaring met het bedrijfsleven heeft ( wie heeft dat niet?) er staat niet bij welke ervaring. En zo kan ik nog even doorgaan....

Niek de Vries 01-08-18 om 15:04

Sceptisch of deze inspraak geen schijninspraak is. Veelal toch een politieke beslissing. Maar voordeel van de twijfel...!

Jasmijn van der Ploeg 24-07-18 om 9:31

Beste Sybrand,

We hebben iets aan onze instellingen veranderd. Als het goed is lukt het nu wel. Fijn dat je de enquête wilt invullen!

Sybrand Feenstra 23-07-18 om 17:04

Enquete niet te bereiken. Geen registratie mogelijk
Jammer

Willem Eppink 22-07-18 om 10:39

Belachelijk, want het zoveelste voorbeeld van schijninspraak, en uiteindelijk wordt het toch uitgemaakt via een onderonsje tussen de heersende kliek, en doen we net alsof het democratisch is beslist. Na het afschieten van referenda -de enig wezenlijke vorm van inspraak- en de gekozen burgemeester (in bijna alle wel beschaafde landen om ons heen de norm) is deze flauwekul rond de CvdK de jongste loot aan de stam der misleidingen. Het geld hiervoor kan beter besteed.