Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

En de winnaars zijn...

Forum Gelderland 06-10-2017 0 reacties

We hebben vele mooie landschapsfoto's ontvangen van inwoners van Gelderland. En we hebben de winnaars gekozen, die twee vrijkaarten ontvangen voor Nationaal Park de Hoge Veluwe: Paulien Varkevisser met haar foto 'Bisonbaai in de Ooijpolder' en Roel de Visscher met de foto van 'Wekeromse Zand

Van harte gefeliciteerd! Kunnen jullie je naw gegevens mailen naar forum@gelderland.nl? Dan sturen we de kaarten op.

Wekeromse Zand van Roel de Visscher

 

 


Verder nodigen we alle inzenders graag uit voor een gesprek over het (Gelderse) landschap op 24 oktober a.s. van 14.00 tot 17.00 uur in het Provinciehuis. Gesprekspunten zijn onder meer: de betekenis van het landschap, de waarde van het landschap en de invloed van toekomstige veranderingen op het landschap. We zijn erg benieuwd naar jullie inbreng, die van invloed zal zijn op de Landschapsagenda die we aan het maken zijn. De Landschapsagenda helpt ons bij vraagstukken over hoe we moeten omgaan met toekomstige ontwikkelingen die het landschap veranderen.

Daarom vragen we alle inzenders te laten weten of je interesse hebt in dit groepsgesprek met elkaar en medewerkers van de provincie. Maak je interesse graag voor 16 oktober a.s. kenbaar via forum@gelderland.nl. We sturen je dan de informatie en details van deze bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst staan we ook stil bij de door jullie ingezonden foto's. Wij kijken ernaar uit!

0  reacties