Forum GelderlandPraat, denk en doe mee
Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

Praat mee over de Omgevingsvisie: een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland

Op 29 maart en 3 april 2018 gingen we in gesprek met onze partners en inwoners over de toekomst van Gelderland. Dit heeft veel mooie ideeën en nieuwe kansen opgeleverd. We merken dat de discussies en gesprekken heel waardevol zijn voor ons, maar vooral ook voor alle betrokken Gelderlanders. Bekijk hieronder de video van de inzoomsessie in Lunteren en praat mee op het forum! 

 

Lees het sfeerverslag van de inzoomsessies (PDF 10 MB).

Kansen en ideeën voor Gelderland

Welke kansen zie jij voor een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland? We zoeken wilde ideeën die nog van de grond moeten komen. Of bestaande projecten die als voorbeeld of inspiratie kunnen dienen. Registreer je eerst op het forum en deel je kans of idee

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Marije Barbera de V. 03-04-18 om 16:00

Een schoon Gelderland, een schone straat, mijn wijk, bos en boerenland is van belang voor het welzijn van mijn gezin, buren en inwoners van mijn stad en provincie!

Mariska Hulsewé 01-05-18 om 10:53

Voor de plaats waar ik woon, Renkum, is het van belang dat de overlast van Parenco stopt. We kunnen niet met de ramen open slapen van het lawaai en de stank. Het zou ons heel wat waard zijn als de provincie z'n fout zou inzien en de vergunning van Parenco zou veranderen naar een vergunning geschikt voor binnen de bebouwde kom. Schijnt niet te kunnen volgens Mw Conny Bieze, dus is dat een wild idee of wat?