Forum GelderlandPraat, denk en doe mee
Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

Studentendebat StartupDelta Summit 19 april: doe mee!

Moderator Dorine Grootste Gelderlander 03-04-2018 0 reacties

Debatteer mee over de toekomst van Nederland!

 

Wat: Studentendebat StartupDelta Summit

Wanneer: donderdag 19 april 2018, 12.30-13.30u (inloop & instructie om 12.00u)

Waar: Industriepark Kleefse Waard, Arnhem (www.ipkw.nl)

Hoe: meld je aan via debatstartupdeltasummit2018@gmail.com

 

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland: Arnhem huisvest dan de StartupDelta Summit. Op dit platform in festivalsfeer, georganiseerd door de Provincie Gelderland, zetten we een stevig inhoudelijk programma en gave innovaties neer in een enorme fabriekshal op het IPKW terrein in Arnhem. Vanuit overheden, bedrijfsleven, universiteiten en onderwijs komen mensen samen om met elkaar in verbinding te komen. De Summit wordt door de ambassadeur van StartupDelta, Prins Constantijn van Oranje, geopend.

Naast het hoofdpodium, tientallen werksessies, meetups en ronde tafels, een innovatieplein, themacafé’s én top sprekers staat er ook een groots studentendebat op de agenda, waarin verschillende studententeams in een debatwedstrijd met elkaar in discussie zullen gaan over actuele en maatschappelijke thema’s rondom innovatie & de toekomst van Nederland. Denk hierbij aan de inrichting van het onderwijs & jong ondernemerschap, duurzaamheid & de leefomgeving, en digitalisering.

Een jury van experts zal een winnend team uitroepen, dat natuurlijk een mooie prijs krijgt uitgereikt! Alle deelnemende studenten krijgen bovendien gratis toegang tot het volledige programma van de StartupDelta Summit en krijgen daarmee een uitgelezen kans om waardevolle connecties, inspiratie en ervaringen op te doen!

Bekijk het inspirerende programma van de StartupDelta Summit op https://www.startupdeltasummit.com

 

Deelname aan het debat gaat in teams van minimaal 4 en maximaal 10 studenten. Elk team vertegenwoordigt zijn opleiding, studievereniging of onderwijsinstelling, die dan ook in de teamnaam gereflecteerd moet worden. Meerdere teams vanuit dezelfde achtergrond zijn mogelijk; deze teams moeten dan wel duidelijk van elkaar onderscheiden kunnen worden. Elk team moet zowel in naam als uiterlijk duidelijk herkenbaar zijn door bijvoorbeeld een shirt, pet of sjaal met een zichtbaar logo of kleur van de opleiding te dragen. Van tevoren krijgen de teams ter voorbereiding nadere instructies en meer informatie doorgestuurd over de preciezere thema’s die aan bod zullen komen.

Aanmelden: stuur een e-mail vóór 10 april met de volgende informatie naar debatstartupdeltasummit2018@gmail.com :

  • Naam en contactpersoon van je team
  • Namen en emailadressen van de teamleden
  • Naam van de opleiding, studievereniging of onderwijsinstelling die je team vertegenwoordigt

Na de sluiting van de deadline hoor je zo snel mogelijk of je team kan deelnemen aan het debat. Er is een maximum aantal deelnemers.

Vragen? Stuur een e-mail naar debatstartupdeltasummit2018@gmail.com

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.