Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

InspiLerend waterkantplein

Marriet Varenkamp 13-07-2018 844 keer bekeken 1 reacties

Onze school heeft een ontdektuin waar we een mooie waterpomp in hebben, die water uit de mooi sloot haalt, maar helaas kunnen we daar alleen maar mee pompen en laten stromen naar de sloot. Het idee van de kinderen is om met meer water te werken. Kortom meer water naar de ontdektuin, maar we zijn tot het mooie idee gekomen om niet het water naar de tuin te halen, maar de tuin naar het water te brengen.

We willen graag de waterkant bij onze ontdektuin betrekken om ons te laten inspireren, te leren en er rustig te leren door een flonder/afdak/schuurtje bij de waterkant te maken. Want we willen daar leren:

- wat leeft er in het water het jaar door

- natuurkundige elementen ontdekken

- rustigevende werkplek aan de waterkant

- spel-, speel en ontdekplezier 

Kortom, Nederland-waterland.

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Forum Gelderland 13-07-18 om 17:00

Hallo Marriet, ik denk dat dit een plan is voor deelname aan Mijn Ideale School? Wil je dit plan dan op de speciaal daarvoor gemaakte pagina indienen? Je vindt 'm hier: https://forum.gelderland.nl/gaafgelderland/mijn+idealeschool/default.aspx
Alvast bedankt en succes!
Groet, Erna (team Forum Gelderland)