Sprekend Gelderland Praat, denk en doe mee

Fietsarchitectuur geeft nieuw inzicht op fietsen in de stad

ProfielfotoWilma de Goede December 12, 2018 21824 keer bekeken 0 comments

Op 18 december 2018 is de bijeenkomst rondom de Bicycle Architecture Biennale (BAB). Drie sprekers met internationale kennis van en ervaring in architectuur delen hun visie op de stad van de toekomst waarin de fiets centraal staat. De bijeenkomst is in de Eusebiuskerk in Arnhem. Iedereen is welkom, maar aanmelden is gewenst bij rosa@fietslabgelderland.nl.  De BAB is een fototentoonstelling die je kunt bekijken in het Huis der Provincie tot 18 december. Ken jij baanbrekende ideeën van stadsarchitectuur in Nederland, stuur een foto of verhaal naar het forum.

Bicycle Architecture Biennale

De Bicycle Architecture Biennale, kortweg BAB, is een fototentoonstelling van bouwontwerpen met baanbrekende en vooruitstrevende architectuur oplossingen. De expositie laat zien hoe de fiets onze leefomgeving kan verbeteren en hoe designoplossingen fietsgebruik kunnen stimuleren. De BAB presenteert het werk van internationale ontwerpers vanuit alle hoeken van de wereld. Iedereen kan vrij binnenlopen in het Huis der Provincie in Arnhem om de expositie te bekijken. De BAB heeft een tour door Nederland gemaakt en was te zien in verschillende grote steden. Fietslab Gelderland heeft de tentoonstelling naar Arnhem gehaald als inspiratie voor de campagne Heel Gelderland Fietst.

De bijeenkomst van de Bicycle Architecture Biennale is gratis toegankelijk voor iedereen. De bijeenkomst start om 15:00 uur en duurt ongeveer tot 16:30 uur in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 in Arnhem. Aansluitend is er een kleine borrel.

Vooraf aanmelden is gewenst. Stuur daarvoor een mail naar rosa@fietslabgelderland.nl.

Meer informatie 
https://archief05.archiefweb.eu/archives/archiefweb/20190701115052/https://www.gelderland.nl/De-fiets-centraal-in-de-stad-van-de-toekomst

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings