Sprekend GelderlandPraat, denk en doe mee

Leegstand en herstructurering

Renato Sahadat 28-02-2019 18122 keer bekeken 0 reacties

Voormalige kantoorpanden, schoolgebouwen, kazernes en andere utiliteitsgebouwen krijgen steeds minder waarschijnlijk weer diezelfde functie. Zeker wanneer deze gebouwen niet op een A-locatie gevestigd zijn. Een lange periode van leegstand ligt daarmee op de loer.

In zulke gevallen kan het erg aantrekkelijk zijn om het gebouw (tijdelijk) te transformeren tot een bedrijfsverzamelgebouw, waarbinnen werkplekken worden gerealiseerd voor ondernemers. Of misschien is het pand meer geschikt voor studentenhuisvesting. Beide voorbeelden kunnen de pandeigenaar een aanzienlijk rendement opleveren. Tegelijkertijd wordt de kans op verloedering en vandalisme in en rondom het pand tot een minimum beperkt.

VoorkomLeegstand kan dit hele transformatieproject op zich nemen. Duidelijke communicatie en daadkracht zijn daarin onze sterkste kwaliteiten.

Heeft u een leegstaand pand? Of komt uw pand in de nabije toekomst leeg te staan? VoorkomLeegstand gaat graag met u in gesprek om u een voorstel te doen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Op locatie bekijken we de mogelijkheden van het gebouw. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een transformatievoorstel met bijbehorende financiële onderbouwing.

Wij komen graag met u in gesprek.

Wij zijn bereikbaar op;

0615281780  renato@voorkomleegstand.nl

Met vriendelijke groet,

Renato Sahadat

www.voorkomleegstand.nl

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...