Sprekend GelderlandPraat, denk en doe mee

Online platform" Woman and Child Academy"

N Tabali 30-05-2020 20514 keer bekeken 1 reacties

Het nieuwe platform genaamd "Woman and Child Academy" wat een idee is en opgericht is door Stichting Ibtisama in Arnhem. Het platform is een plek waar vrouwen/  moeders en jong volwassen meiden (in het bijzonder met een culturele achtergrond) informatie kunnen vinden over verschillende thema's. Vrouwen, moeders en meiden die goed geworteld zijn in de maatschappij helpen andere die nog zoekende zijn of die tips en informatie kunnen gebruiken. Er is ruimte voor discussie, levens vragen en nog veel meer. Het is laagdrempelig, want je kunt vanaf iedere plek inloggen. Voor vrouwen die niet digi aardig zijn worden sleutelfiguren ingezet. De focus ligt op de thema's: gezondheid, maatschappij, onderwijs en opvoeding. Ook wordt er de komende periode info en nieuwe maatregelen rondom Covid-19 geplaatst. Maak een account aan en doe gelijk mee. Met dank aan Provincie Gelderland die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Stichting Ibtisama 

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Sprekend Gelderland 10-06-20 om 15:31

Hoi, dank voor je bijdrage. Veel succes met jullie Woman and Child Academy! Zou je dit initiatief op een andere plaats op ons platform willen plaatsen? Op de pagina https://sprekend.gelderland.nl/zorgvoorelkaar/default.aspx staan namelijk alle initiatieven van #zorgvoorelkaar. Daar hoort jullie bijdrage ook bij.

Alvast bedankt!

Groetjes, Erna (Team Sprekend Gelderland)

Cookie-instellingen