Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

Net zo’n genie worden als Einstein? Kom dan ook!

Van 23 tot en met 29 september organiseren de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de provincie Gelderland de Gelderse Einsteinweek. Alles draait in deze week om de invloed van technologische ontwikkelingen op ons dagelijkse leven.

Hoe kunnen we meer profiteren van nieuwe technologie en innovatie zonder de aarde aan te tasten? Gaan kunst en techniek samen?

Gratis masterclasses

Antwoorden op deze vragen krijg je in inspirerende masterclasses van experts als André Kuiper, Richard van Hooijdonk of van de Correspondent. Iedereen is welkom om deze masterclasses gratis bij te wonen. Ga voor het gehele programma van deze week naar www.gelderseeinsteinweek.nl.  Meld je snel aan, want er zijn nog maar een paar plaatsen!

Werk mee in Einsteins Lab

Tijdens de Gelderse Einsteinweek is er veel aandacht voor duurzaamheid, techniek en innovatie. Op het Gele Rijdersplein in Arnhem vindt tijdens de Einsteinweek een Einsteins lab plaats. In een futuristische Dome midden in de stad worden deelnemers de hele week in start-up teams uitgedaagd om samen met verschillende opdrachtgevers en experts vernieuwende concepten voor een duurzame samenleving te ontwikkelen. Creativiteit & technologie komen in dit Einsteins Lab samen in een hele nieuwe manier van co-creatie, 7 dagen achter elkaar, 24 uur per dag. De hoofdprijs voor het meest duurzame concept is € 1500,--.  Wil je mee doen? Aanmelden voor Einsteins Lab kan nog. Meld je aan via deze site.

Kennis delen

De Gelderse Einsteinweek is een initiatief van de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de provincie Gelderland. Zij vinden het belangrijk om technologische ontwikkelingen te stimuleren en te laten zien wat de invloed van technologie is op onze maatschappij, werk en het dagelijkse leven. Kennis is erom te delen en daarom zijn experts uit het vakgebied uitgenodigd om inwoners van Gelderland de wondere wereld van innovatie en technologie te laten beleven. De masterclasses vinden plaats op verschillende locaties in Arnhem. Allen zijn gratis toegankelijk, aanmelden is wel noodzakelijk via www.gelderseeinsteinweek.nl

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Aycha Kleingeld 25-09-17 om 15:02

Wat een leuk initiatief Tom. Ik heb me voor een lezing over veiligheid ingeschreven. Ben heel benieuwd naar verhalen van leden die naar een masterclass zijn geweest.