Forum GelderlandPraat, denk en doe mee

Veel overlast van keihard knetterende motoren

Marty Boll 26-03-2018 1 reacties

Op een mooie dag zitten we lekker buiten,  maar we moeten zonder overdrijven -over de dag verdeeld- 80x ons gesprek stoppen, omdat beneden bij het stoplicht motoren zo vreselijk hard optrekken dat elkaar horen onmogelijk is. Het is ZO HARD, idioot. Vaak worden we ’s nachts ook wakker gemaakt door een knetterende motorrijder. Maar ook, overal in Nederland met mooi weer, op een zondag met name, word je letterlijk gestoord van die herrie.

Er zijn blijkbaar heel veel motorrijders die hun motor veranderen, opdat hij die herrie kan maken. Maakt het hen dus niks uit dat andere mensen zo veel last hebben van hun hobby? Of zijn ze zich er niet van bewust?

Ik word er triest van.  Mooie dagen worden stressdagen door die herrie. Ik zou heel graag willen weten hoe dat gestopt kan worden; onacceptabel geluid! Ik zou heel graag willen dat de geluidsnorm gehandhaafd gaat worden.

Het is mogelijk, want auto’s worden wel bekeurd: als je rijdt met een herrie makende uitlaat onder je auto zul je heel snel een bekeuring krijgen.

Ik zou graag medestanders vinden om een strijd aan te kunnen gaan tegen deze heftige rustverstoorders. Ik zou de weg willen weten hoe dit aan te kunnen pakken.

Nederland is te klein voor dit type voertuigen.

Marty

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...
Forum Gelderland 03-04-18 om 16:02

Hallo Marty, mooi dat je ons Forum hebt gevonden. Je kunt Forum Gelderland gebruiken om medestanders te vinden voor een fijne leefomgeving in Gelderland.
We hebben je oproep gedeeld op Twitter via @ForumGelderland. Hou je ons op de hoogte van de ontwikkelingen?
Klachten over de leefomgeving (zoals geluidsoverlast) kun je ook altijd indienen bij het Provincieloket. Je kunt hiervoor de volgende link gebruiken: https://milieuklacht.gelderland.nl/?codePartner=prvgld