Sprekend GelderlandPraat, denk en doe mee

TEDxYouthNijmegen: Velocity of the Future (18/1/2019)

Ramon Rahangmetan 20-11-2018 30166 keer bekeken 0 reacties

De huidige maatschappij beweegt zich in een steeds sneller tempo: technologie, omgangsnormen en digitale interactie veranderen de manier hoe men onderling communiceert. Om bij te blijven met deze transitie mag  men beter bewust worden van de kansen, het overzicht en de snelheid om genoeg impact te creeëren in de toekomst, om de uitdagingen die de maatschappij hindert voor te blijven. Hiervoor bied TEDxYouthNijmegen een kans om inspirerende sprekers het publiek te laten overweldigen met hun persoonlijke verhaal, de thema's hierbij zijn: ondernemershap, duurzaamheid en verbinden. Hierbij zal ook een livestream aanwezig zijn

De “21th century skills” zijn vaardigheden gericht op de toekomst, maar hoe houden we de jonge generaties scherp op constante veranderingen?

TED: Technology, Entertainment and Design

Diversiteit van onderwerpen en presentatiestijlen

Wat betreft technologie willen we ons event focussen op duurzaamheidsprojecten. Onze sprekers zullen proberen iedereen te inspireren om deel te nemen aan een betere, duurzame en moderne maatschappij. Omdat we geloven dat wij als jonge generatie zorg dragen over de toekomst, willen we deze individuelen een plek geven waar ze hun passie kunnen uiten. We geven ze de kans om nog meer vertrouwen te krijgen in hun leiderschapsniveau, het presenteren van hun visie en het verder uitbreiden van hun netwerk. Deze aspecten hebben verantwoordelijkheden, dat op deze manier gepresenteerd kan worden.

Met betrekking tot entertainment willen we sociale betrokkenheid benadrukken die onze sprekers naar voren zullen brengen, zoals groeien buiten je eigen sociale omgeving, cultuur, gewoontes etc. om een ​​wereldburger te worden. Daarom promoten we sprekers die andere mensen helpen en gelijke kansen bevorderen tussen bevoorrechten en gediscrimineerden. Daarnaast willen we diversiteit en inclusie in onze maatschappij bevorderen. Sociale jonge leiders zullen op hun eigen manier uitleggen hoe sociale problemen in de samenleving kunnen worden aangepakt door theaterstukken of filosofisch een ander perspectief te geven.

Wat betreft design willen we nieuwe vormen van ondernemerschap in het licht zetten. Onze sprekers zullen spreken over de snel evoluerende ontwikkelingen binnen hun kader van activiteiten en hoe ze zichzelf kunnen opleiden om het beste uit hunzelf te halen en vervolgens te combineren in hun vakgebied. Voor de passie van de sprekers willen we graag hun kunstwerken in het licht zetten om ook zo de creativiteit te stimuleren en anderen te motiveren tot actie.

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst en houdt u van technologie, entertainment en design?

Dan is dit event wellicht iets voor nu!

Ons team

EJVO (Eerlijke Jongeren Voor Ouderen) is een organisatie die de oude generatie verbindt met de jonge generatie en hierbij een draaiende factor is voor TEDxYouthNijmegen. Jongeren helpen oudere mensen met de dagelijkse activiteiten en delen verhalen over hoe de wereld in snelheid is veranderd. Vanwege deze samenwerking organiseren we al activiteiten samen met beide generaties om relevante vraagstukken te behandelen. Omdat we een groot netwerk hebben in verschillende leeftijdsklassen zijn vrijwel veel organisaties bereid om ons ook te ondersteunen.

Teambenadering

Ons team een groot netwerk van jonge ambitieuze ondernemers, sprekers, influencers, en meer van over de hele wereld. Via de vele organisaties weten we welke functies en beroepen contact hebben met elkaar om zo de inspirerende sprekers bij elkaar te krijgen op dit event.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Volg dan onze website: https://tedxyouthnijmegen.nl/

 

 

 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen