Sprekend GelderlandPraat, denk en doe mee

Mijn ideale school Kunstproject - Schattenmuur - Ruïne Klingelenburg Tuil BLOG 3

Chantal van Berkel 10-09-2019 13198 keer bekeken 1 reacties

De 3e blog, onder Gaaf Gelderland, de Klingelenburg Tuil vinden verdere blogs, foto's en een filmpje.

Wat is het mooi geworden, alle spullen die de kinderen hebben verzameld zijn verwerkt in de muur. In combinatie met de buitenklas is het een geweldig geheel geworden. Een plek waar kinderen kunnen ontdekken en fantasie spellen kunnen bedenken. Achter de muur bevinden zich aan de ene kant planten in combinatie met fruitbomen, de andere zijde is te bewonderen via het pad van houtsnippers. De houtsnippers die tevens aan de voorzijde liggen geven een mooie natuurlijke uitstraling! Rotsplantjes zijn geplaatst, beestjes en insecten kunnen hun plekje gaan vinden. Leren en spelen bij prachtig kunstproject.

De kinderen genieten op hun eerste schooldag:   Wauw; ik weet niet waar ik moet kijken! We willen niet naar binnen… We willen buiten blijven spelen! Dit zijn de reacties van de kinderen. Deze reacties zeggen genoeg, het is hun schattenmuur! Bedacht en uitgevoerd door de kinderen in samen werking met kunstenares Soraya van Houwelingen en bouwbedrijf FT Afbouw

 

 

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Hoi Chantal, bedankt voor deze update. Wat een gave Schattenmuur hebben jullie gemaakt! We delen dit resultaat van Mijn ideale school graag op ons Facebook en Twitter account.

Cookie-instellingen