Kijk op Scherpenzeel

Denk mee

We willen u graag betrekken bij het onderzoek: wat is voor u belangrijk? Wat verwacht u van de  gemeente? Welke onderwerpen verdienen veel aandacht? Waar maakt u zich zorgen over als het gaat om de toekomst van de gemeenschap? Welke kansen ziet u? En hoe wilt u dat het contact tussen u en de gemeente verloopt? We organiseren daarom gesprekken, bijeenkomsten en kunt u hier uw mening kwijt. Meer informatie over data en van de gesprekken en bijeenkomsten vindt u bij agenda en aanmelden. Aanmelden kan via kijkopscherpenzeel@gelderland.nl Door de recente Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk 'live' met u in gesprek te gaan. Daarom wijken we uit naar videogesprekken en -bijeenkomsten. Na aanmelding ontvangt u daarover meer informatie.

Reageer hier op onderstaande stellingen

We hebben een aantal stellingen gemaakt waarover we graag uw mening horen. Ze staan hieronder. Voor achtergrondinformatie over de stelling kunt klikken op het thema. Reageren kan via de knop hierboven.

Identiteit en zeggenschap: de identiteit van Scherpenzeel kan niet zonder zelfstandigheid

 

Voorzieningen en vitaal dorp: in een kleine gemeente is het gemakkelijker om voorzieningen in stand te houden doordat er meer vrijwilligers zijn

 

Gemeente: een kleine gemeente werkt sneller; een grote gemeente werkt beter

 

Financiën: zelfstandigheid is zo belangrijk dat dat extra geld van de inwoners mag kosten

 

Samenwerking: een grote gemeente heeft net zoveel samenwerking nodig als een kleine

 

Keukentafelgesprekken en bijeenkomsten

 

Keukentafelgesprekken met bestuurders

In een klein gezelschap kunt u  in gesprek met Commissaris van de Koning John Berends of Gedeputeerde Jan Markink,. Daarvoor hebben zij verschillende momenten vrijgehouden in hun agenda. Ze staan op de pagina agenda en aanmelden.

Themabijeenkomsten en dorpsgesprekken 

In themabijeenkomsten voor Scherpenzeel gaan we per thema graag met u in gesprek over de zorgen die u heeft en de kansen die u ziet. Voor Barneveld organiseren we twee dorpsgesprekken over thema’s die Barneveld aangaan. De gesprekken zijn met maximaal 10 personen. De gesprekken duren één uur, er zijn meerdere gesprekken per dag tussen 15.30 en 21.30 uur. Voor data en aanmelden kunt u kijken op agenda en aanmelden.

Cookie-instellingen