Gezocht: leegstaand gebouw of braakliggende grond binnen de bebouwde kom

05-06-2020 2 reacties

Ken je de Challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland’? Verschillende teams van nieuwe buren gaan indruk maken met het ombouwen van een leegstaand gebouw tot een mooi thuis.

Voor deze challenge zoeken we naar leegstaande gebouwen in Gelderland. Er zijn al veel aanmeldingen maar we zoeken nog een mooie binnenstedelijke locatie of een locatie van een particuliere eigenaar. Ken of heb jij een leegstaand gebouw of een braakliggende grond waar woningen gebouwd mogen worden? Meld deze dan voor 1 juli bij ons aan via steengoedbenutten@gelderland.nl!

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Theo van Luijk 05-06-20 om 17:48

De gem. Apeldoorn heeft begin 2000 het Zwitsalterrein aangekocht voor woningbouw. Door ir de crisis in 2008 is er geen woningbouw gekomen maar moest de gem. veel grld afschrijven op het grondbedrijf. Een prima woningbouwlocatie op korte afstand van de binnenstad. 

Lisa 08-06-20 om 8:52

Suggestie: In Didam aan de Wilhelminastraat 12 staat een onbewoond huis met flinke lap tuin. Zou een mooi object zijn. Waarschijnlijk in particuliere handen.

Cookie-instellingen