RijnWaalpad Festival Fotowedstrijd Op de fiets mis je niets

RijnWaalpad Festival

Maak een mooie foto van het RijnWaalpad en maak kans op een GoPro-camera

Doe je ook mee aan de fotowedstrijd ter gelegenheid van het RijnWaalpad Festival op Hemelvaartsdag? Maak een foto van jouw mooiste plek of ervaring van het RijnWaalpad. Plaats de foto op het forum.  Misschien win jij wel een GoPro-camera voor op je fiets! Daarmee maak je de leukste filmpjes van je fietstochten. 

De foto met de meeste stemmen wint de hoofdprijs

Laat je vrienden, buren of familie op jouw foto stemmen, want de foto met de meeste stemmen wint de hoofdprijs. De 10 mooiste foto’s zijn te zien op het RijnWaalpad Festival.  Voor alle 10 hebben we een leuke prijs. De GoPro is voor de nummer 1 uit deze top 10. De prijs kan alleen persoonlijk in ontvangst genomen worden. De prijsuitreiking is tijdens het Festival om 12.30 uur in de festivaltent op het Halfwegpunt halverwege de route.

foto plaatsen

Hoe kun je meedoen

  • Plaats je foto voor 27 mei hier op het Forum.
  • Zeg waar en waarom je de foto gemaakt hebt.
  • Er zijn 10 prijzen, de foto met de meeste stemmen maakt kans op een GoPro.
  • De prijs kan alleen persoonlijk in ontvangst genomen worden.
  • Zorg dat je foto een zo hoog mogelijke resolutie heeft.
  • Rechten van foto’s vervallen aan de provincie en de gemeenten. De provincie houdt zich het recht voor om foto’s te verwijderen die wij ongepast vinden. Er kan niet gediscussieerd worden over de prijs.

Beleef het RijnWaalpad Festival

De fotowedstrijd wordt gehouden ter gelegenheid van het RijnWaalpad Festival op 30 mei (Hemelvaartsdag) van 10.00 tot 16.00 uur. Pak je fiets en kom kijken! Het RijnWaalpad Festival is voor jong en oud. Er is deze dag van alles te beleven en te proeven. Langs de hele route kom je fietsmuzikanten tegen, kunnen kinderen zelf het BMX’en ervaren, staan er foodbikes met lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer. Meedoen aan een fietsbehendigheidstest of een fietsles volgen op de E-bike kan ook.

Alle kinderen opgelet: Een fietsbel voor een mooie tekening

Vind je kleuren en tekenen leuk, pak dan je kleurpotloden maar. Download de tekening van de website of maak zelf een mooie tekening. De tekening kun je op Hemelvaartsdag tussen 10.00 en 16.00 uur inleveren op het Halfwegpunt. Als beloning krijg je van ons een prachtige fietsbel die je meteen op je fiets kunt monteren.

Dus kom naar het RijnWaalpad festival met je vader, moeder, opa, oma, broertje, zusje of vriendin. Maak er samen een leuke dag van.

Klik op de tekening zodat je deze kunt printen en inkleuren. Lever je ingekleurde tekening in op het festival.

 

 

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl