Bridgeclub Alert Beuningen speelt weer bridge!

22-07-2020
3566 keer bekeken 0 reacties

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Dankzij subsidie is het voor bridgeclub Alert mogelijk geworden om vanaf 6 juli te gaan bridgen. Ook externen zijn welkom! Alle leden kregen in juni een persoonlijk presentje met de wens gezond te blijven. Dit door een van de bestuursleden afgegeven presentje werd door veel leden op prijs gesteld.

De activiteiten van bridgeclub “Alert” in Beuningen waren sinds maart 2020 gestopt. Door corona was het niet meer mogelijk om gezamenlijk in 1 ruimte te bridgen.
Dankzij de subsidie is het voor de club mogelijk geworden om digitaal te gaan bridgen. De extra kosten voor het digitale lidmaatschap zijn door de subsidie ondervangen.
Op de foto’s ziet u impressies van de cursusmiddag, die vooraf is gegaan aan de digitale bridgeavonden. Op deze middagen is uitleg gegeven over het digitaal bridgen.
Sinds maandag 6 juli wordt er weer gespeeld! Ook leden van buiten de club zijn welkom!
Het bestuur heeft geprobeerd het contact met de leden in stand te houden. Alle leden kregen in juni een presentje in de vorm van chocolade en een pen met inscriptie met kaartje om vooral gezond deze periode door te komen. Dit persoonlijk door een van de bestuursleden afgegeven presentje werd door veel leden op prijs gesteld.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen